Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μόνο Εδώ : Η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ όσον αφορά το ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΑΡΑΜΑ - Παρασκήνιο από πρώτο χέρι !


Καθώς οι μέρες κυλάνε και πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά προς την φετινή καλοκαιρινή σεζόν , παράλληλα ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αφορούν το θερινό κέντρο διασκέδασης , "Χάρμα" !

Αυτό ήταν το καλύτερο κλαμπ της Πάτρας... όλων των τελευταίων δεκαετιών !


Από τα εγκαίνια της θρυλικής Arena του Γιώργου Κοτοπούλη. Πριν την... πάρει το Ποτάμι! Εγραψε ο Γιώργος: ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ..ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ!! ΑRENA ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ....

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αυτός είναι ο gay χάρτης της Πάτρας !


Ποιος θα το πίστευε πως η Πάτρα έχει… gay χάρτη! Κι όμως έχει. Τον βρήκαμε στον διαδίκτυο και μάλιστα περιλαμβάνει μπαράκια στα οποία συχνάζουν gay αλλά και δύο παραλίες (Αγιος Βασίλειος και Δάφνες).

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Κοιτάξτε πως πάρκαρε το τζιπ στην Αγίου Ανδρέου !


Αυτό κι αν προκάλεσε την «έκρηξη» περαστικών προχθές το απόγευμα στην Αγίου Ανδρέου.

Μόλις Τώρα : Επιβεβαίωση του Hlias-Tsipas blog στην αποκάλυψη που αφορούσε τον Γιώργο Κολλιόπουλο και το ... καλοκαιρινό club "Ρόδον" !


Αν και κάποιοι προσπάθησαν να διαψεύσουν κατηγορηματικώς το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hlias-Tsipas blog ( Εδώ Εδώ )που πρώτο σας αποκάλυψε την κίνηση "ματ" εκ μέρους του Γιώργου Κολλιόπουλου να γίνει μέτοχος στο καλοκαιρινό club "Ρόδον", όμως , μόλις λίγες ώρες αργότερα ακολουθεί η απόλυτη επιβεβαίωση . 

Νίκος Μανιάτης : "'Εκλεισε" πρώτο όνομα σε Αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης !


Μόλις πληροφορηθήκαμε για τα μελλοντικά καλλιτεχνικά σχέδια που αφορούν τον δημοφιλή λαϊκό ερμηνευτή , Νίκο Μανιάτη !

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ η ελληνική κυβέρνηση στα διεθνή ΜΜΕ για το Μπαλτάκος- gate - Δείτε όλα τα δημοσιεύματα με τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια... (PHOTOS)

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ η ελληνική κυβέρνηση στα διεθνή ΜΜΕ για το Μπαλτάκος- gate - Δείτε όλα τα δημοσιεύματα με τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια... (PHOTOS)
Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος στα Διεθνή ΜΜΕ, από τις αποκαλύψεις για διασυνδέσεις του Μπαλτάκου, του περιβάλλοντος Σαμαρά με την Χρυσή Αυγή.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...