Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Όταν η ομίχλη κάλυψε την Γέφυρα! Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ


Πυκνή ομίχλη κάλυψε χθες όλη την Πάτρα και το θέαμα ήταν μοναδικό.
Ακόμα πιο μοναδικό είναι το θέαμα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με την ομίχλη να την «ντύνει» στα λευκά!
Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιάννης Φρέρης στο facebook δείχνουν το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο σε όλο του το μεγαλείο.
 thebest.gr

Πάτρα: Επιχείρηση "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ για παράνομους μετανάστες - Είκοσι προσαγωγές μέχρι αυτή την ώρα


Μία ακόμα επιχείρηση "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το πρωί κι αφορά την παρουσία μεταναστών στην Πάτρα κι επικεντρώνεται στις περιοχές που βρίσκονται κοντά στο νέο λιμάνι.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει είκοσι προσαγωγές.
thebest.gr

Πάτρα: Αυτοκίνητο και οδηγός βούτηξαν στην θάλασσα στο Μονοδένδρι - Ανασύρθηκε το όχημα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου, ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας DAIHATSU και κόκκινου χρώματος, το οποίο οδηγούσε γυναίκα.Το όχημα έκανε μια τρελή πορεία ενώ κινούνταν στην παραλιακή οδό της περιοχής.
Οι κάτοικοι του Μονοδενδρίου είδαν έκπληκτοι άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο να καταλήγει στην θάλασσα σήμερα το πρωί. Η οδηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από κακό χειρισμό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό κατέληξε στην θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσαν για να βοηθήσουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν "ξαναδεί το έργο" και στο παρελθόν.Ευτυχώς η γυναίκα απεγκλωβίστηκε σώα ενώ στο σημείο κλήιθηκε και ασθενοφόρο.
Τα ακριβή αίτια της κατάληξης του οχήματος στην θάλασσα διερευνά το ανακριτικό της τροχαίας.
 Γιάννης Πομώνης
thebest.gr

Πάτρα - ΤΩΡΑ: "Σαφάρι" της Τροχαίας κατά της διπλοστάθμευσης, μετά το χθεσινό τροχαίο και την απίστευτη προσπάθεια των οδηγών ασθενοφόρων να προσεγγίσουν στο κέντρο της πόλης


"Σαφάρι" της Τροχαίας για διπλοπαρκαρίσματα στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας αυτή την ώρα.
Μετά το χθεσινό τροχαίο με τους δύο τραυματίες στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Πατρέως και την απίστευτη προσπάθεια των οδηγών ασθενοφόρων να φθάσουν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων, οι Αρχές "πήραν μπροστά"
Αυτή την ώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας βεβαιώνουν "τσουχτερά" πρόστιμα σε όσους οδηγούς έχουν διπλοσταθμεύσει κυρίως στις οδούς Μαιζώνος και Κορίνθου, ενώ όπως πληροφορείται το thebest.gr οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.Στόχος των επιτελών της Αστυνομίας, να παγιωθεί το αίσθημα ευθύνης των οδηγών και ν α αποφεύγουν τη διπλοστάθμευση στο κέντρο της Πάτρας, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά σαν το χθεσινό.
Αρκεί όμως μόνο η Αστυνομία και επίδοση κλήσεων;

thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...