Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: "Ξαφνικός θάνατος" στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ - Τελευταία μέρα η σημερινή - Συγκίνηση κι αγωνία για τους εργαζόμενους - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Ξαφνικός θάνατος" στα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ - Τελευταία μέρα η σημερινή - Συγκίνηση κι αγωνία για τους εργαζόμενους - ΒΙΝΤΕΟ Βγαίνουν σε διαθεσιμότητα για ενα μήνα

Γιατροί, νοσηλευτές , υγειονομικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ βρίσκονται σε κατάσταση πανικού καθώς καλούνται με εγκύκλιο που έφτασε χθες Πέμπτη να παραδώσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα κλειδιά και τα υλικά που έχουν χρεωθεί.
Αυτό σημαινει ότι μπαίνει τουλάχιστον προσωρινά, λουκέτο σε όλα τα καταστήματα ΙΚΑ στην Πάτρα και το Νομό Αχαϊας καθώς βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 130 εργαζόμενοι διοικητικοί και νοσηλευτές και 150 γιατροί που υπηρετούν στο ΙΚΑ.
Η ίδια εγκύκλιος βάζει τέλος και σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας στο Νομό.

Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας κι εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο του contsaleolous - ΕΔΩ
Πηγή : thebest.gr

Πάτρα: H ΡΑΠ θα αποφασίσει για τον υποψήφιο δήμαρχο - Σε εξέλιξη η συνέλευση των ιδρυτικών μελών της παράταξης

Πάτρα: H ΡΑΠ θα αποφασίσει για τον υποψήφιο δήμαρχο - Σε εξέλιξη η συνέλευση των ιδρυτικών μελών της παράταξης Τα μέλη καλούνται να εγκρίνουν τις θέσεις της παράταξης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέλευση των ιδρυτικών μελών της "ΡΑΠ - Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη'' στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης καλούνται να επικαιροποιήσουν τις θέσεις της Κίνησης για το Δήμο Πατρέων, αλλά και αποφασίσουν τον τρόπο και την ημερομηνία ανάδειξης του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη της παράταξης θα ενημερωθούν για τις επαφές που έχουν γίνει, τόσο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, όσο και για τον επικεφαλής αυτού.
Το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής του υποψηφίου δημάρχου, μαζί με αυτό των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνυπολογιστούν για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου της Πάτρας.
Να σημειωθεί ότι στην αποψινή διαδικασία δεν συμμετέχει ο Χρήστος Πατούχας, με τον οποίο η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ συζητά, αφού δεν είναι μέλος της ΡΑΠ.
Πηγή : thebest.gr

Τι μου αποκάλυψε η Ηρώ Κόττα και ο λόγος που "απειλεί" με .... καταστροφές !


Αν και οι περισσότεροι από τους Πατρινούς είχαν συνδέσει το πρόσωπο της Ηρώς Κόττας με την πολύχρονη ενασχόληση της με το κομμάτι που αφορά την νυχτερινή διασκέδαση , όμως , αργότερα ακολούθησε η επιλεκτική αποσιωποιήση εκ μέρους της !

Για κάθε τι όμως που συμβαίνει γύρω μας , πάντοτε υπάρχει στο βάθος του τούνελ , η λογική - παράλογη επεξήγηση του . Αφού λοιπόν , πέρασε μέσα από συμπληγάδες και βγήκε αλώβητη στην στεριά , η Ηρώ Κόττα βρίσκεται εκ νέου εδώ , για μεγάλες ...καταστροφές !

Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της , κατανόησα πως πλέον πατάει πιο γερά από κάθε άλλη στιγμή στα πόδια της . Πιστέψτε με , πως μας ετοιμάζει δεκάδες εκπλήξεις , οι οποίες θα πολυσυζητηθούν !

Πολύ σύντομα , εκ νέου κατατοπιστική ενημέρωση !


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...