Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτύρονται εντόνως οι καταστηματάρχες του πεζοδρόμου της Παντανάσσης, για την απομάκρυνση του φωτιστικού διακόσμου



Διαμαρτύρονται και μάλιστα εντόνως  οι καταστηματάρχες του πεζοδρόμου της Παντανάσσης, για την αιφνιδιαστική επιχείρηση απομάκρυνσης του φωτιστικού διακόσμου, που με δικά τους έξοδα είχαν αναρτήσει, διαμορφώνοντας ένα υπέροχο σκηνικό δρόμου.
Όπως φανερώνει η φωτογραφία, συνεργείο του Δήμου, αφαίρεσε τον διάκοσμο, παρά τα παράπονα των ιδιοκτητών των καταστημάτων, που παρακολουθούσαν απορημένοι και εξοργισμένοι την επιχείρηση-σκούπα.
Την καλαίσθητη εικόνα που παρουσίαζε έως και σήμερα το πρωί το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, μπορείτε να τη δείτε στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο αρχείου, όπως επίσης διακρίνονται και τα απομεινάρια της αποκαθήλωσης των φωτιστικών στοιχείων…
Άραγε, τι θα τοποθετήσει στην θέση τους ο Δήμος Πατρέων και το κυριότερο ίσως, πότε θα γίνει αυτό;

Για περισσότερες φώτο στο : www.dete.gr

Αποκλειστικό : Οι Ρεθυμνιώτες περνούν στην αντεπίθεση - Η απάντηση που δίνουν στους "TICHOU"


Η αποκάλυψη του tsipashlias.gr (Εδώ) σχετικά με την εντελώς τυχαία σύμπτωση που το περσινό πολυάριθμο πλήρωμα του Πατρινού καρναβαλιού "TICHOU" , αποτέλεσε πηγή ολοκληρωτικής αντιγραφής από το καρναβάλι του Ρεθύμνου , αναδημοσιεύτηκε στην συνέχεια σε δεκάδες άλλα διαδικτυακά portal . 

Δείτε την απάντηση που δίνουν οι υπεύθυνοι του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλικού γκρουπ " Ανεμόμυαλοι Club - TICHO ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ " ! .

Ορισμένα από τα δεκάδες σχόλια που στάλθηκαν στο blog μας .

  1. Για να καταλάβω... Απαγορεύεται από το νόμο? Ποιος ο λόγος να γίνεται τέτοιος χαμός...? Μια στόλη είναι... Δεν σας πήραν και το κεφάλι... Δεν καθορίζει μια στολή ολόκληρο καρναβάλι! Στο Ρέθυμνο πάμε για να περάσουμε καλά!

  2. Και σε καρναβάλι στην ιδια πολη ανα τα ετη ειναι δυνατον να συναντησει κανεις το ιδιο κουστουμι..! Δεν ειναι τοσο τραγικο πια..! Μηπως απλα τσουζει λιγο τις ομάδες του Πατρινου καρναβαλιου το γεγονος οτι ολο και περισσοτεροι προτιμουν πλεον το Ρεθεμνιωτικο Καρναβαλι?? Οουυπς....




    1. Eimai PATRINOS kai shga mhn mas tsouzei to oti mas anthgrapsate thn stolh mas kai oso gia to an to re8emniwtiko karnavali einai kalytero auto 8a to afhsw na to krinoune autoi oi xiliades an8rwpoi pou erxontai ka8e xronia sthn patra gia to karrnavali mas,elate kai eseis na deite gia th gegonos mhlame kai opws leei ena tragoudi "KARNAVALONOUMAI TH MAS KOITATE DEN DAGKWNOUMAI" patras carnival 2014

    2. Δεν ειπα οτι σας τσουζει η αντιγραφη των στολων, αλλά το γεγονος οτι ολο και περισσοτερα ατομα προτιμουν το Ρεθεμνιωτικο Καρναβαλι.!! Και ουτε ειπα οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο..εκτως αν σας αρεσει να φαγωνεστε μονοι σας..!! Οσο για τις στολες, επειδη πολλα λέγονται χωρις λογο, ειναι απολυτως λογικο να υπάρχουν ιδια θέματα και στολές ανα τα ετη. Αν δηλαδη, εχουμε 3 μεγαλα καρναβαλια στην Ελλαδα (Ρεθυμνου, Πατρας και Ξανθης) και καθε ενα απο αυτα εχει 40 ομάδες (που παντα ειναι περισσοτερες, αλλά λεμε) και γινονται απο 20 χρονια τωρα το καθε ενα ΤΙ..?? Πρεπει να υπάρχουν 2400 διαφορετικα θεματα και 4800 διαφορετικες στολες (ανδρικες/γυναικειες)..? Θεωρειται αντιγραφη οταν μια ομαδα εχει το ιδιο θεμα με καποια παλαιοτερη? Μήπως κάθε ομάδα κατοχυρώνει τα θέματα και τις στολες και ειναι παράνομο ολο αυτο.? Προς τι τοσος ντορος πια..? Το καθε Καρναβαλι γινεται ωστε οι συμμετεχοντες να περασουν καλα. Το να βγαινουν ορισμενοι και να κατηγορουν χωρις λογο και αιτια το θεωρω βλακωδες και πραγματικα δεν ξερω τι μπορουν να κερδισουν απο αυτο..!!

  3. Η διαφορά ειναι στις καλτσες της γυναικειας στολης. Κερδισα! Φερτε τωρα την δωρεαν στολη για το Ρεθεμνιωτικο Καρναβαλι, γιατι μονο εκει αξιζει να πηγαινεις!! Ευχαριστωωω!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και γνωρίστε τη βασίλισσα του καρναβαλιού 2014! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ


Η Ιωάννα Κυπραίου  ζει και σπουδάζει στην Πάτρα και ότι η πόλη μας είναι ένας θαυμάσιος τόπος να μένει κάποιος. Επίσης θεωρεί το Πατρινό Καρναβάλι έναν ικανότατο λόγο για να βρεθεί κάποιος στην Πάτρα. Χαρακτήρισε το Πατρινό Καρναβάλι τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς, διασκέδασης και κεφιού και τόνισε ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προωθήσει και θα προβάλει το Πατρινό Καρναβάλι του 2014 όσο καλύτερα γίνεται.



Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ πλήρες πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε νωρίτερα σήμερα στα τοπικά Μέσα μαζικής επικοινωνίας στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» στην Ακτή Δυμαίων, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...