Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Θανάσης Βασιλάκος : Έληξε η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη - Romeo Πάτρας ! Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Ηλία Τσίπα !



Πρώτο το patra gossipnews.gr σας ανακοίνωσε ( Εδώ ) την αυλαία που έπεσε στην προγραμματισμένη συνεργασία μεταξύ του Θανάση Βασιλάκου και του νυχτερινού καταστήματος , Romeo Πάτρας !

Ανάμεσα στα άτομα που θέλησε να ευχαριστήσει , ήταν και ο διαχειριστής έκδοσης του παραπάνω blog , Ηλίας Τσίπας . Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα που μου έγραψε ο ίδιος αυτοπροσώπως :

" Φιλαράκι είσαι από τους πρώτους που ενημερώνω πως έφτασε στο τέλος η συνεργασία που υπήρχε με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη . Αν και δεν έτυχε να γνωριστούμε από κοντά , όμως παρόλα αυτά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την διαρκής στήριξη που έδειξες όλο αυτό το συγκεκριμένο διάστημα προς το πρόσωπο μου . Εύχομαι τα καλύτερα τόσο σε σένα όσο και στα site που διευθύνεις . Εγώ επανέρχομαι στα γνώριμα καλλιτεχνικά στέκια της Αθήνας ! Καλή συνέχεια ! "

Φυσικά και εγώ από την μεριά μου , να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα μελλοντικά βήματα του Θανάση , ο οποίος ξεχωρίζει τόσο σαν καλλιτεχνική οντότητα , αλλά κυρίως σαν άνθρωπος . Το πιο βασικό θεωρώ από όλα !


Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος για μία και μοναδική βραδιά στην Πάτρα

Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος για μία και μοναδική βραδιά στην Πάτρα Στο "Ακρωτήρι" στο Ρίο στις 30 Ιανουαρίου 2014

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος που κουβαλά τη φήμη του "καλύτερου" παιδιού του χώρου του εγχώριου τραγουδιού, θα έρθει για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα την επόμενη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ στο Ρίο.
Πιο συγκεκριμένα θα εμφανιστεί με την ορχήστρα του στο "Ακρωτήρι" υποσχόμενος στο Πατρινό κοινό μία μοναδική βραδιά διασκέδασης.
Να θυμίσουμε ότι αυτό το διάστημα ο Γιάννης Πλούταρχος που έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος Γιάννης Πουλόπουλος, χειροκροτείται στο Παλλάς της Αθήνας όπου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα μαζί με τον αγαπητό συνθέτη και πιανίστα Μίμη Πλέσσα.
Πηγή : thebest.gr

"Ζευγάρι" στην Espresso ο Δήμαρχος Πατρέων και η βασίλισσα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ




Η εφημερίδα Espresso και το Σάββατο αλλά και χθες Δευτέρα δημοσίευσε ολοσέλιδα αφιερώματα για το Πατρινό Καρναβάλι.

Μάλιστα χθες αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την «ημέρα έναρξης» του Πατρινού Καρναβαλιού και για το πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο κέντρο της πόλης έχοντας για τίτλο μία φράση από την ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά «Φώς, στην σκιά του Μνημονίου». Μάλιστα φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφία της βασίλισσας του καρναβαλιού δίπλα από τον Δήμαρχο Πατρέων.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Απέκτησε το 38% των μετοχών του thebest.gr


Το 38% της ιστοσελίδας thebest.gr πέρασε στα χέρια του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία (και ιδιοκτήτη του newsplus.gr) Στάθη Πολίτη. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο γνωστός Πατρινός να αποκτήσει και μεγαλύτερο ποσοστό του διαδικτυακού portal την πλειοψηφία των μετοχών του οποίου κατέχει ο επίσης γνωστός επιχειρηματίας κ. Πετρής. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Απειλούν στο facebook Πατρινή τραγουδίστρια - ενημέρωσε το Β' Α.Τ. στην Ερμού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας άρρωστος τύπος αναστατώνει τη ζωή μιας προβεβλημένης τραγουδίστριας. Περιστατικά υπάρχουν πολλά.


Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η κοπέλα δεν είναι ακόμη… αυτό που λέμε σταρ.

Είναι στα πρώτα βήματά της… και παλεύει να ξεχωρίσει. Φαίνεται ωστόσο πως για κάποιους είναι ξεχωριστή. Με την κακή έννοια.

Το να εμφανίζεσαι σε νυχτερινά κέντρα και να «περνάς» στον κόσμο είναι καλό. Όταν όμως αυτό υπερβαίνει τα όρια και αρχίζεις και νιώθεις φόβο πρέπει κάπως να το αντιμετωπίσεις.


Αυτό έπαθε και η νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Αβραμοπούλου. Το κορίτσι τον τελευταίο καιρό δέχεται μηνύματα στο Facebook και στο κινητό της από μανιακό θαυμαστή, με αποτέλεσμα να φοβάται και τη σκιά της.

Το αποκορύφωμα δε, ήταν όταν η κοπέλα ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν για τη γενέτειρα της την Πάτρα, έλαβε μήνυμα από τον θαυμαστή, στο οποίο ανέφερε πως γνωρίζει ότι έφυγε για Πάτρα και θα κανονίσει κι εκείνος να ταξιδέψει εκεί για να τα πούνε όπως ξέρουν καλά με μια σειρά προσβλητικά επίθετα .

Η Κατερίνα αμέσως μετά την άφιξη της, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλει μήνυση στον τρελό θαυμαστή.

Να θέλει να χαρεί την κυκλοφορία του καινούριου της κομματιού και να μην την αφήνουν!!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ο Άρης Γαλιατσάτος στο δημαρχικό θρόνο !



Ο κάμεραμαν και παράλληλα συντονιστής έκδοσης του www.contraseolous.gr , Άρης Γαλιατσάτος , κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας ένιωσε για ένα λεπτό το πως να είσαι δήμαρχος Πατρέων !

Για χάρη του ρεπορτάζ βρέθηκε στο δημαρχείο , απαθανατίζοντας την στιγμή !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...