Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

To Newspistol.com του Χάρη Λεμπιδάκη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του tsipashlias.gr !



Δεύτερη απανωτή φορά που το κορυφαίο διαδικτυακό portal "Newspistol.com" , του έγκριτου δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη , που εμπιστεύεται το ρεπορτάζ του tsipashlias.gr !

Διαβάστε περισσότερα : Εδώ


Το δημοσίευμα που έκανε έξω φρενών την Νικόλ Μακρή - Διαβάστε τι μου αποκάλυψε !



Το παραπάνω δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοποννήσου" όπου αναγράφεται πως η παρουσιάστρια των αθλητικών του Lepanto Tv , Νικόλ Μακρή , αναμένεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΕΠΣ Αχαΐας , στις 14 Φεβρουαρίου ... προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων !

Η ταλαντούχα τηλεπαρουσιάστρια και παράλληλα ραδιοφωνική παραγωγός , επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου , εκφράζοντας μου την οργή της που χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία να ρωτήσουν την άποψη της , περί του εάν η όχι τελικά θα δώσει το παρών στην παραπάνω εκδήλωση αθλητικού περιεχομένου ... ορισμένοι προχώρησαν στην σύνταξη του συγκεκριμένου άρθρου !

Μάλιστα , λόγο της τροπής που έλαβαν τα πράγματα , πολύ πιθανόν η Νικόλ Μακρή να λάμψει δια της απουσίας της !




Δύο περιστατικά με «τσαμπουκάδες» σε νυχτερινά κέντρα




Τσαμπουκάδες, ξύλο και άρνηση πληρωμής λογαριασμών συνθέτουν το σκηνικό της έντασης που επικρατεί στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Το περασμένο Σάββατο, σε κεντρικό νυχτερινό κέντρο, λίγο μετά τις 6:30 τα ξημερώματα, παρέα Κυπρίων φοιτητών, σε κατάσταση μέθης, αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό που είχε κάνει στο μαγαζί, έχοντας πιει δεκάδες σφηνάκια και ‘’υποβρύχια’’.

Όταν μάλιστα ο μπάρμαν του μαγαζιού τους ζήτησε τα λεφτά, αυτοί τον έβρισαν χυδαία και πήγαν προς την έξοδο. Η ‘’διαπραγμάτευση’’ συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο για αρκετή ώρα, όπου με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι ''τσαμπουκαλήδες’’ φοιτητές δέχθηκαν να ξαναμπούν και να πληρώσουν τα ''σπασμένα’’. Σε ένα άλλο κέντρο παρέα πέντε ατόμων, προσπάθησαν να μπουν στο κατάστημα με…. φόρμες! Οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου έσπευσαν να τους εμποδίσουν την είσοδο, και υπήρξε έντονος διαπληκτισμός, ακόμη και στη μέση του δρόμου. Τελικά, το επεισόδιο έληξε, αφού ένας από τους υπευθύνους του καταστήματος γνώριζε έναν εκ των «ανδρών με τις φόρμες» και τα πνεύματα ηρέμησαν!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα στην οδό Σαχτούρη



Τηλεφώνημα για βόμβα στο κλαμπ του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη δέχθηκε η Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και περιπολικό. Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ σκύλος της αστυνομίας προσπαθεί να εντοπίσει τυχόν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ανέβασαν φωτό τραγουδίστριας από την Πάτρα σε σελίδα στο facebook με τίτλο: Pornakia της Ελλάδας - ΔΕΙΤΕ !


Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο χώρος του διαδικτύου είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε"! Φίλος, ανακάλυψε ότι σε ιστοσελίδα στο facebook με τίτλο Pornakia tis Ellados έχουν ανεβάσει φωτογραφία πατρινής διάσημης τραγουδίστριας (φυσικά όχι σε αποκαλυπτική στάση). Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή αοιδός έχει γίνει έξω φρενών και αρχικά θα κάνει report στη σελίδα. Δεν αποκλείεται όμως να ζητήσει τη συνδρομή και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (στην ημερομηνία 27/12) - ΕΔΩ


Πηγή :flamiskonstantinos.blogspot.gr

Νεότερη ενημέρωση : Ο Χρήστος Δαναός "έκλεισε" στο Romeo Πάτρας - Αναλυτικό ρεπορτάζ !



Λίγες ώρες νωρίτερα , το patra gossip news.gr είχε προκαλέσει την έκπληξη των αναγνωστών του , αποκαλύπτοντας τους σε πρώτη αποκλειστικότητα ... τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ δημοφιλούς , λαϊκού ερμηνευτή και στον ιδιοκτήτη του Romeo Πάτρας , Παναγιώτη Βασιλειάδη ( ΕΔΩ ) . 

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ , προκειμένου να σας δώσουμε τις νεότερες εξελίξεις μέσα από το tsipashlias.gr , με τον Χρήστο Δαναό τελικά να απαντάει θετικά στην δελεαστική πρόταση συνεργασίας που δέχτηκε ..


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...