Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι "αντιγράφει" το πολυάριθμο περσινό Πατρινό πλήρωμα "TICHOU" - Τυχαίο , δεν νομίζω - Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα !


Στην παραπάνω φωτογραφική λήψη έχουμε την δυνατότητα να αντικρίσουμε ένα από τα φετινά γκρουπ της Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού , με την ονομασία Ανεμόμυαλοι Club - TICHO ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ " !

Φυσικά και κάτι μας θυμίζει ... Έτσι λοιπόν , βάζοντας το μυαλό μας να σκεφτεί λίγο ταχύτερα ,καταφέραμε να συνειδητοποιήσουμε πως αποτελεί καθαρό "copy-paste" του περσινού - περιβόητου πληρώματος , που χάραξε την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού . Το tsipashlias.gr βρίσκεται εδώ , προκειμένου να λύσει όλες τις απορίες σας ...

Άλλωστε , το original TICHOU κατάφερε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επίσημων εγγεγραμμένων μελών .. Και όμως , πολύ καλά ακούσατε !


Οι σχετικές συγκρίσεις ήδη έχουν ξεκινήσει στα social media !

Ξανανοίγει το Antico - Δείτε φωτογραφία ντοκουμέντο !



Κλειστή από χθες το πρωί κεντρική καφετέρια στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας και έδωσε εντολή να κινηθεί διαδικασία έξωσης. Κι όμως η Διεύθυνση του Antico ανακοίνωσε πως το κατάστημα ανοίγει την Πέμπτη.

Η παραπάνω κατατοπιστική φωτογραφία προέρχεται από το pelop.gr !

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πόσα καταστήματα της Πάτρας θα είναι ανοιχτά την Κυριακή;




Τουλάχιστον 200 καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας θα είναι ανοικτά την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου παρά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης να μην λειτουργήσει η αγορά.

Ο γνωστός έμπορος και επιχειρηματίας Θόδωρος Δούρος δήλωσε ότι η πλειονότητα των εμπόρων του κέντρου θα κάνει χρήση του δικαιώματος που της δίνει ο νόμος και τουλάχιστον 200 καταστήματα θα είναι ανοικτά. Μάλιστα, προγραμματίζονται και διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα με σκοπό να «κατέβει» ο κόσμος στην αγορά αλλά και ως «απάντηση» σε πιθανές αντιδράσεις από μέρους εμπόρων που δεν θ’ ανοίξουν τα καταστήματα τους.


Τα καταστήματα την Κυριακή μπορούν ν’ ανοίξουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ στην Πάτρα θα είναι ανοικτά και το βράδυ του Σαββάτου, ημέρα της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, από τις 8 ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: 2 νεκροί στον Αλισσό! Αμορφη μάζα σιδερικών το Mitsubishi Lancer


Δυο νεκροί είναι ο θλιβερός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου σήμερα στη 1:40 μετά το μεσημέρι στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Καμινίων, λίγο μετά τη διασταύρωση της Βιομηχανικής Περιοχής όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με νταλίκα 

Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την ΒΙ.ΠΕ. καθώς και όχημα της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας καθώς χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός των δύο ατόμων που επέβαιναν στο Ι.Χ .

Σύμφωνα με μαρτυρίες το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητοι μάρκας Φορντ φόκους συγκρούστηκε με την νταλίκα με αποτέλεσμα η νταλίκα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (κατέυθυνση προς Πύργο) και επάνω της να πέσει ένα κόκκινο Μιτσουμπίσι Λάνσερ στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 55 χρόνων ν οι οποίοι βρήκαν ακαραιίο θάνατο 

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Φορντ φόκους που συγκρούστηκε πρώτο με την νταλίκα.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Σκοτώθηκε ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Θέμης Παναγόπουλος - αδελφός της Γιώτας Παναγοπούλου




Σοκ προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία επαγγελματικών και ιατρικών ενδυμάτων Θέμη Παναγόπουλου. Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα έξω από την Πτολεμαΐδα.

Ο Θέμης Παναγόπουλος, ιδιοκτήτης της Pan Medical Line ήταν αδελφός της προέδρου του Συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Γιώτας Παναγοπούλου και πολύ γνωστός στην Πάτρα και για την επιχειρηματική και για την κοινωνική του δράση.

Ο 45χρονος, είχε πάει στα Σκόπια για επαγγελματικούς λόγους.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Πτολεμαΐδας-Φλώρινας και συγκεκριμένα στο 39ο χιλιόμετρο, έξω από τον Φιλώτα.

Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Φέρεται να εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...