Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τι έκανε ο Χριστόδουλος Ξηρός στα Βραχνέϊκα; Με ποιους έπινε ούζα;




Την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, καταδικασθέντα για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορός Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Προσέθεσε πως πρόκειται «για πολιτική απόδραση» που είναι «συνεπής» με την πολιτική του δράση και τις απόψεις του για την ελευθερία.

«Ήταν συνεπής με τα πιστεύω του», συμπλήρωσε ο κ. Ραγκούσης. «Σήμερα ζούμε, σήμερα μαχόμεθα», προσέθεσε.
Υπογράμμισε ωστόσο πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον πελάτη του. Τι σχέση είχε με την Πάτρα ο Χριστόδουλος Ξηρός; Ερχόταν συχνά πριν την σύλληψή του και επισκεπτόταν τον κουμπάρο του έναν Αφρικανό που τότε έπαιζε κρουστά στο νυχτερινό κέντρο Χάραμα. Οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων εκεί που έμενε και σύχναζε ο κουμπάρος του, είχαν γνωρίσει τον Χριστόδουλο Ξηρό. Ο οποίος καθόταν σε ψαροταβέρνα της περιοχής και απολάμβανε τους εκλεκτούς μεζέδες μαζί με την παρέα του. Οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων δηλώνουν πως ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν εύθυμος άνθρωπος και πολύ καλός στην παρέα. Κανείς φυσικά δεν είχε υποψιαστεί πως ήταν ενεργό μέλος της 17 Νοέμβρη. Να θυμίσουμε ότι όταν είχαν ξεκινήσει οι συλλήψεις, μέλη της αντιτρομοκρατικής είχαν έρθει στα Βραχνέικα και είχαν προσαγάγει και τον Αφρικανό μουσικό, κουμπάρο του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση της τρομοκρατίας.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ πως έγινε το λεωφορείο - νεκρές δύο φοιτήτριες από Μεσολόγγι και Αγρίνιο













Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αυτή είναι η Γαβριέλα που θέλει να γίνει "κομάντο"! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ





Άλλες κοπέλες, στην ηλικία των 19 ετών, έχουν ως μέλημα να διασκεδάσουν όσο μπορούν περισσότερο και να γευτούν μία ανέμελη νιότη ! Όχι όμως και η Γαβριέλα: Η οποία έχει ως στόχο, να πιάσει στα χέρια της όπλο και ούσα μέλος διεθνούς αντιτρομοκρατικής αποστολής, να εμπλακεί σε ολομέτωπη σύγκρουση με εξτρεμιστές στο «καυτό» μέτωπο Ιράν-Ιράκ!

Η Γαβριέλα Ματέι, έχοντας καταγωγή από τη Ρουμανία, διαμένει στην Πάτρα, αλλά και στο πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Λάππα. 

Εδώ και ένα μήνα, όπως έγραψε ο ΚΟΣΜΟΣ,  έχει καταθέσει επίσημη αίτηση στο Ρουμανικό Στρατό, προκειμένου να εισαχθεί στην Στρατιωτική Σχολή και στη συνέχεια να αποσπασθεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία! Όχι όμως για να περιορισθεί σε γραφειοκρατική ασχολία, αλλά για να ενταχθεί στη μάχιμη ένοπλη μονάδα! 

«Δεν είναι ιδεολογία για μένα ο στρατός, ούτε είναι οικονομικό το κίνητρο», σπεύδει να ξεκαθαρίσει στον «Κ» η χυμώδης Γαβριέλα, «αλλά το κάνω γιατί θέλω να προσφέρω κάτι. Είμαι άνθρωπος με ιδιαιτερότητες, είναι τρόπος διαφυγής για μένα…»

Όσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η απόφασή της, η ίδια απαντάει αφοπλιστικά: «Όλα επικίνδυνα είναι! Ακόμα και στο δρόμο που περπατάμε, μπορεί να πάθουμε κάποιο ατύχημα…»
Ωστόσο η διαδικασία επιλογής στην Αντιτρομοκρατική, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι για την Γαβριέλα. Από τα περίπου 120 άτομα που κάθε χρόνο εισέρχονται στη Στρατιωτική Σχολή, μόνο 20 είναι οι γυναίκες, ενώ η διετής εκπαίδευση τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε ασκητικό επίπεδο είναι απαιτητική. 

Η ίδια εργάζεται ως σερβιτόρα σε νυχτερινά στέκια, σε Πάτρα και Αθήνα, αλλά παράλληλα συνδιοργανώνει και μουσικά πάρτι σε νεανικούς χώρους διασκέδασης. Ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά και το καλλιτεχνικό πατινάζ, τής αρέσει να παρακολουθεί ψυχολογικά θρίλερ στην μεγάλη οθόνη, ενώ δεν θεωρεί το στρατιωτικό επάγγελμα, αμιγώς ανδρική υπόθεση. Έχει κτυπήσει στην πλάτη της μεγάλα τατουάζ, με τα ονόματα των γονιών της και του αδελφού της, καθώς και αναπαραστάσεις με 6 τριαντάφυλλα και έναν μεγάλο άγγελο. Σχεδιάζει μάλιστα, να καλύψει με τατουάζ, ολόκληρη την περιοχή των χεριών της!

Κι όμως, η Γαβριέλα, ως πρώτη προτεραιότητά της, είχε θέσει τις σπουδές της ως πολιτικού μηχανικού στην Ολλανδία, αλλά ο οικονομικός παράγοντας αναχαίτισε τη φιλοδοξία της. 

Όσο για το ορατό ενδεχόμενο, να χρειαστεί ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο, κατά την διάρκεια κάποιας αποστολής της στο επιχειρησιακό μέτωπο, η ίδια το αντιμετωπίζει ως μέρος της δουλειάς της. 

Οι γονείς και τα αδέλφια της, προσπάθησαν μάταια να την αποτρέψουν από την απόφασή της αυτή και πλέον της συμπαραστέκονται, αφού η ίδια δηλώνει ανυποχώρητη!



Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Του Άι Γιάννη σήμερα : Χρόνια πολλά να ευχηθώ στον Γιάννη Πανίτσα !



Σήμερα είναι η μέρα του Άι Γιάννη , με εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να γιορτάζουν ...

Ένας ανάμεσα στο γενικότερο σύνολο , είναι και ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής , Γιάννης Πανίτσας . Έτσι λοιπόν , να μην παραλείψω να του ευχηθώ αυτοπροσώπως χρόνια πολλά , με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον . Σας διαβεβαιώνω με το χέρι στην καρδιά , πως πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους μάγκες που έχουν απομείνει πλέον στην νύχτα , ο οποίος διέπεται από ήθος και αρχές !

Τραγουδιστές μπορεί να υπάρχουν αρκετοί , όμως πιστέψτε με πως Πανίτσας είναι μόνο ένας !



Η απόλυτη επιβεβαίωση του tsipashlias.gr στην περίπτωση της Σαμπρίνας - Από αυτή την Παρασκευή ξεκινάει εμφανίσεις στο Mercury Live - Δείτε φωτογραφίες !



Με το που ανακοινώθηκε από τα χείλη του Κώστα Κόζη , η λήξη της πετυχημένης συνεργασίας μεταξύ Σαμπρίνας - Παριζιάνα Live , πρώτο το tsipashlias.gr σας είχε ανακοινώσει τον επόμενο καλλιτεχνικό της προορισμό . Διαβάστε περισσότερα : ΕΔΩ

Η ίδια η δημοφιλής τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ μας , ξεκαθαρίζοντας πως η συνεργασία με την Ελένη Καρουσάκη και το Mercury Live , ήδη έχει κλειδώσει , με την πρεμιέρα να έχει καθοριστεί για αυτή την Παρασκευή . Μάλιστα , οι αφίσες της Σαμπρίνας κοσμούν την εξωτερική όψη του παραπάνω ξενυχτάδικου . 

Να της ευχηθούμε φυσικά καλή πρεμιέρα ... και πάντοτε επιτυχίες !





Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...