Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δείτε Βίντεο : Και όμως είναι η δική μας Σαμπρίνα ... 22 χρόνια πίσω - Εντελώς κοριτσάκι !



Το tsipashlias αφού αρχικά αναζήτησε , κατάφερε τελικά να ανακαλύψει βίντεο ρετρό , με την τότε "πιτσιρίκα" Σαμπρίνα να μας τραγουδάει "Λάθος" ... Μιλάμε για 22 ολόκληρα χρόνια πίσω , εν έτη 1992 !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πως έχουν τα δεδομένα για την συνεργασία Πάολα - Μαζωνάκη; Όλο το ρεπορτάζ...



Ρεπορτάζ συναδέλφων τα τελευταία 24ωρα κάνουν λόγο για συνεργασία των δύο καλλιτεχνών το καλοκαίρι σε μαγαζί της παραλιακής και επίσημα τουλάχιστον δεν έχουμε διαβάσει ή ακούσει κάτι γι αυτό. ...
Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έχει γίνει προχωρημένη κουβέντα των δύο καλλιτεχνών και έχουν δώσει το ΟΚ για να είναι μαζί από τα μέσα Μαιου σε έναν χώρο που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το κόσμου. Σίγουρα πάντως δεν είναι τα Αστέρια ή το Θάλασσα τα μαγαζιά που γράφτηκαν ότι θα φιλοξενήσουν αυτό το σχήμα. Η Πάολα συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο Teatro με τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον STAN και ακόμη δε γνωρίζουμε αν θα ανέβει Θεσσαλονίκη για λίγες Live βραδιές. Αυτό θα κρίνει και την ημερoμηνία  που θα ξεκινήσει με τον ΜΑΖΩ στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Μαζωνάκης σκίζει με την Καίτη Γαρμπή στο " Φωταέριο" και περιμένει αυτή τη συνεργασία με πολύ χαρά. Πριν δύο μήνες περίπου είχε έρθει στο Teatro ο Μαζώ και είχε δώσει ένα μικρό δείγμα on stage με την Πάολα δείχνοντας την χημεία που έχουν αλλά και την εκτίμηση ο ένας στον άλλον. Ο Κώστας Μπερτάκης μετά τους Παντελίδη - Πάολα, κατάφερε να κλείσει συνεργασία και με τον ΜΑΖΩ σε μαγαζί δεύτερο που πήρε στην κατοχή του και σύντομα θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις!!
Πηγή : Newspistol.gr 


Αποκλειστικό: Το σοκ της Αγγελικής Ηλιάδη… ο έμπορος κόκας και η σύλληψη



Όλα τα είχε το κορίτσι αυτό… αλλά να πέσει μούρη με μούρη με άντρες της Δίωξης ναρκωτικών αυτό δεν το περίμενε. Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και διασταυρωμένες.
Όλα συνέβησαν πριν μερικές μέρες. Κλιμάκιο της Δίωξης έκανε έφοδο στην πολυκατοικία όπου διαμένει η τραγουδίστρια και με επιδέξιες κινήσεις και μελετημένο σχέδιο συνέλαβαν γείτονα της Αγγελικής ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί της στα Νότια προάστια.
Ο συγκεκριμένος  είναι ένας από τους εμπόρους κοκαΐνης που διοχέτευε την σκόνη την λευκή σε Γλυφάδα Βούλα Βουλιαγμένη Βάρκιζα.
Το σοκ της τραγουδίστριας ήταν μεγάλο καθώς-όπως ήταν λογικό- είχαν τυπικές σχέσεις με τον έμπορο αλλά η ζωή του και οι τρόποι του δεν μαρτυρούσαν την σκοτεινή επαγγελματική δραστηριότητά του.
Πηγή : nassos blog

Ιδού ο πρώτος αριθμός του λαχείου που κέρδισε γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, μετά από όνειρο που είδε η γυναίκα του




Δεν πίστευε στα μάτια του γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας βλέποντας τον αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου! Εκείνη τη στιγμή καθόταν με την παρέα του στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο της Πάτρας και ζήτησε από συνδαιτυμόνα του να τον πληροφορήσει για τον αριθμό που κερδίζει. Οντως ο φίλος του επικοινώνησε με άλλον φίλο και τον παρακάλεσε να κοιτάξει στο διαδίκτυο τον τυχερό αριθμό! Ο συνδαιτυμόνας του λέει το νούμερο και τότε ο επιχειρηματίας άρχισε να «κοκκινίζει»! Κρατούσε στο χέρι του το λαχείο με τον πρώτο αριθμό! Το κοίταγε και το ξανακοίταγε και έτριβε τα μάτια του. Μόνο όταν του είπαν τη σειρά... επανήλθε στα «συγκαλά» του αλλά... χτυπούσε το κεφάλι του. Είχε ακριβώς τον ίδιο αριθμό, διαφορετική σειρά, αλλά... κέρδιζε μόνο 30.000 ευρώ και όχι 6.000.000 ευρώ (είχε την πεντάδα).

Ο επιχειρηματίας έπαθε την πλάκα του. Και φυσικά και οι φίλοι του που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην παρέα του. Ο ίδιος μάλιστα εκμυστηρεύθηκε σε όλους το πώς ακριβώς επείσθη να αγοράσει τα λαχεία. Η σύζυγός του είχε δει ένα όνειρο πριν μερικές ημέρες ότι είχαν κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Το είπε στον άνδρα της και εκείνος το είχε κατά νου. Όταν λοιπόν τον πλησίασε λαχειοπώλης και του πρότεινε να αγοράσει... τα δύο τελευταία λαχεία που του είχαν μείνει, χωρίς δεύτερη σκέψη... πήρε την μία από τις δύο πεντάδες. Και ήταν τυχερός! Είχε κερδίσει τον πρώτο αριθμό αλλά δυστυχώς για εκείνον σε διαφορετική σειρά (ο πρώτος αριθμός στην σειρά που κέρδιζε είχε πωληθεί από λαχειοπώλη στην Καβάλα). Ο επιχειρηματίας είναι από τους πιο γνωστούς στην πόλη και το ένα του κατάστημα μάλιστα είναι "στέκι" επωνύμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΟΣΜΟΣ !

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πόσοι Πατρινοί πήγαν σε οίκους ανοχής τις ημέρες των εορτών;



Τι και αν υπάρχει κρίση, ο  Έλληνας δεν το έβαλε κάτω! Μάλιστα τις ημέρες των εορτών, οι περισσότεροι Πατρινοί όχι απλά ξεφάντωσαν αλλά… αρκετοί «ξέδωσαν» και στους οίκους ανοχής της περιοχής. 
Πληροφορίες αναφέρουν πως στους οίκους ανοχής της περιοχής, οι ιερόδουλες… δεν προλάβαιναν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η κίνηση αυξήθηκε τόσο πολύ, που κάθε κοπέλα δεχόταν στο κρεβάτι της (στη βάρδιά της (30 με 40 άνδρες) ενώ υπήρχε και ουρά… στην αναμονή!

Κάποιες από τις κοπέλες έκαναν… τον σταυρό τους για την αύξηση της κίνησης και μάλιστα αναρωτιόντουσαν… που βρέθηκαν τόσοι πελάτες! Φαίνεται όμως πως οι πατρινοί θέλησαν να «ξεδώσουν» για τα καλά τις ημέρες των αργιών και εορτών. Έτσι εκτός από τα ποτά και τα ξενύχτια, αποφάσισαν να δώσουν και «ροζ» τέλος στην διασκέδασή τους.
Οι τιμές στα συγκεκριμένα σπίτια ξεκινούν από 30 ευρώ (το απλό «πρόγραμμα») και ανεβαίνουν όσο ο πελάτης ζητά κάτι πιο «έξτρα»!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Πιάστηκαν στα χέρια ποδοσφαιριστές σε γήπεδο της Αχαϊας! Εγινε της κακομοίρας....




Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Φλίγκο και τον Τάκη Παπαδόπουλο στην σημερινή προπόνηση του Παναιγιάλειου. Οι δυο παίκτες άρχισαν να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Μετά από κάποιο διάστημα επενέβησαν οι υπόλοιποι παίκτες της ομαδας και όσοι παρακολουθούσαν τον άγριο καυγά. Στην συνέχεια ο Νίκος Κουρμπανάς τους έδιωξε από την προπόνηση. Μάλιστα ο Κώστας Φλίγκος ζήτησε να μιλήσει και με τον πρόεδρο Αντώνη Ρέλλα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φλίγκος θα συνεχίσει στον Πανηλειακό!


Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...