Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μόνο σε εμάς όλο το παρασκήνιο : Μεγάλη "γάτα" ο Αντώνης Καμπάκος - Βρέθηκε στο πάρα πέντε για το summer "Αβαντάζ" στο Ρίον , αλλά .....


Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο σε τούτη την ζωή . Κρατήστε την συγκεκριμένη πολύ σημαντική παράμετρο για την παρακάτω ανάλυση που θα προβούμε , γιατί θα σας φανεί αρκετά εποικοδομητική.


Ειδικότερα θα εστιάσουμε όχι στον άνθρωπο , αλλά στον επιχειρηματία Αντώνη Καμπάκο . Πάμε λοιπόν , να γυρίσουμε ορισμένους μήνες νωρίτερα , με τον Mr Avantaz να επεξεργαζόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκταθεί προς την παραλιακή περιοχή του Ρίου . Ενώ η πλειοψηφία των τοπικών επιχειρηματιών έκαναν τα πάντα , οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους , προκειμένου επιτέλους να διεκδικήσουν μια θέση στο μερίδιο της πίτας που εμπεριέχει η νυχτερινή διασκέδαση της παραπάνω περιοχής , με το Ρίον φυσικά να θεωρείται ως η .... Γη της Επαγγελίας ! 

Το Tsipas-Hlias χωρίς τις συνηθισμένες σάλτσες μπορεί να σας αποκαλύψει πως για πολύ λίγο δεν είδαμε τελικά το summer Αβαντάζ να υλοποιείται. Ενώ όλα τα αρχικά δεδομένα συνηγορούσαν στο συμπέρασμα πως θα οδηγηθούμε στο πολυπόθητο deal , τελικά όμως η όλη ιστορία ... χάλασε στις λεπτομέρειες . Ο Αντώνης Καμπάκος αφού πρώτα συζήτησε με τον αδερφό του - Γιάννη Ρουμελιώτη - καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του , έλαβε την απόφαση στο να παραμείνει σταθερός στο σίγουρο χαρτί που του παρέχει η τωρινή τοποθεσία να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης ! Με λίγα λόγια παίζει μπάλα μόνος του ...

 Το επιχειρηματικό του μυαλό για ακόμη μια φορά τον δικαίωσε , αφού το κατάστημα που ηγείται συνεχίζει να είναι κάθε μέρα ... πίτα , χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα , μα τίποτα . Ούτε από ζέστες , ούτε από παραλίες , ούτε από Mundial , ούτε από τα θερινά πολύ-διαφημιζόμενα coctail bar . 

Προτίμησε να μην μετακινηθεί σε μια περιοχή τόσα μα τόσα ελκυστική , όπως είναι φυσικά το Ρίον , και να παραμείνει σταθερός στην μόνιμη βάση του . Το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα σαφέστατα και τον δικαιώνει  , αφού κακά τα ψέμματα οι εποχές δεν είναι οι πλέον κατάλληλες για τολμηρά εγχειρήματα . 

Όπως και να έχει , ο Αντώνης Καμπάκος αποδεικνύεται μεγάλη επιχειρηματική ...γάτα στην νυχτερινή Πάτρα. Απλά του βγάζουμε το καπέλο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...