Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τι θα πει ο Κώστας Πελετίδης στον Κούγια; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!


Μετά την προχθεσινή διορία του Αλέξη Κούγια, προς τη νέα δημοτική αρχή, για επανακαθορισμό των όρων χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, οι φίλοι των «κοκκινόμαυρων» περιμένουν την απάντηση του νέου δημάρχου Πατρέων. 


«Ενημερωθήκαμε για το αίτημα της Παναχαϊκής, ωστόσο πρέπει να το φέρει και γραπτώς για να το συζητήσουμε», είπε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του νέου δήμαρχου, Κώστα Πελετίδη, προσθέτοντας: «Μόλις έρθει το αίτημα, θα το εξετάσουμε και θα απαντήσουμε». Χθες ο Αλέξης Κουγιας δήλωσε την πρόθεσή του να στείλει με κλητήρα το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ στον Κώστα Πελετίδη κι αυτό που απομένει είναι ο νέος δήμαρχος να το λάβει και να κοινοποιήσει την απάντησή του. 
Βέβαια, από το περιβάλλον του Κώστα Πελετίδη λέγεται, πως είναι αδύνατο η νέα δημοτική αρχή να προχωρήσει στην παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού άνευ ενοικίου, σημειώνοντας πως θα κάνει αντιπρόταση στην ΠΑΕ, ενώ θα ζητήσει και καταβολή εγγυητικής επιστολής. Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας θα έχει λάβει το γραπτό αίτημα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ύστερα θα καταθέσει την πρότασή της στον Αλέξη Κούγια. Από 'κει κι έπειτα επαφίεται στον ΑΛ. Κούγια, αν θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά ή αν θα πραγματοποιήσει αυτό που δήλωσε προχθές, ότι σκοπεύει να παραχωρήσει τον τίτλο «Παναχαϊκή» στην Ερασιτεχνική και να μεταφέρει την ομάδα σε άλλη πόλη.

 πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...