Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ιδού τα 30 AUDI A8 που θα χρησιμοποιήσουμε για την Προεδρία! Τα φωτογραφήσαμε στο λιμάνι της Πάτρας



30 Audi Α8 για... την Προεδρία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση στο λιμάνι της Πάτρας! Αυτό τουλάχιστον έλεγαν τα συνοδευτικά χαρτιά των ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του και φυτοζωεί και η χώρας μα φαίνεται πως έχει αγοράσει .... 30 τέτοια αυτοκίνητα και μάλιστα... σε ζελατίνα! Αγνωστο το πόσο τα πληρώσαμε, σίγουρα όμως... εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το θέμα έχει ήδη συζητηθεί στο λιμάνι της Πάτρας και έχει προκληθεί σάλος. Προφανώς με αυτά τα γερμανικά αυτοκίνητα θα μεταφέρονται οι πρωθυπουργοί των κρατών μελών της Ευρωπαίκης Ενωσης για όσο χρονικό διαστημα η χώρα μας εχει την Προεδρία.



Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Ενας διπλοπάρκαρε, το λεωφορείο δεν μπορούσε να στρίψει.... φράκαρε η Αγίου Ανδρέου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ




Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, στην οδό Αγίου Ανδρέου, όταν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο, στη συμβολή της συγκεκριμένης οδού με την Γεροκωστοπούλου, έκλεισε κυριολεκτικά τον δρόμο σε αστικό λεωφορείο.

Παρ' όλες τις ''μανούβρες'' που έκανε ο οδηγός του λεωφορείου δεν μπορούσε να στρίψει από την Γεροκωστοπούλου στην Αγίου Ανδρέου.

Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ουρά από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα και στις δύο κεντρικές οδούς με τους οδηγούς να κορνάρουν ασταμάτητα μήπως και ακούσει ο ασυνείδητος οδηγός του διπλοπαρκαρισμένου Ι.Χ. Ο οδηγός εμφανίστηκε αρκετά λεπτά αργότερα (δεν ξέρουμε αν έπινε καφέ) και άκουσε... τα εξ αμάξης! Φωτό από την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ. 

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

ΤΩΡΑ: "Δίπλωσε" νταλίκα στην έξοδο της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου προς την Πάτρα-Η Αστυνομία σπεύδει για ρύθμιση της κυκλοφορίας


Νταλίκα "δίπλωσε" στην έξοδο της  Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου (ρεύμα προς Ρίο), με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα


Στο σημείο σπεύδουν περιπολικά της αστυνομίας, για να διευκολύνουν την κυκλοφορία !

Πηγή : www.syfados.gr



Πάτρα ΤΩΡΑ: Ληστεία στο κατάστημα Αρχοντικό


Ο δράστης διέφυγε προς την Πατρών Κλάους-Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία - Για περισσότερα διαβάστε στο : www.syfados.gr


"Λουκέτο" σε άλλο ένα μεγάλο κατάστημα στην οδό Μαιζώνος - έγινε ανακοίνωση στους εργαζόμενους




Τα λουκέτα στην Πάτρα ακολουθούν το ένα το άλλο. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε πως βάζει λουκέτο το κατάστημα Notos Galleries στην οδό Μαιζώνος με αποτέλεσμα να χάνουν την δουλειά τους είκοσι άτομα.
Η ιδιοκτησία της αλυσίδας καταστημάτων ομορφιάς ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πως θα εργάζονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2014 και εως τα τέλη Φεβρουαρίου η επιχείρηση θα έχει αποχωρήσει πλήρως από την Πάτρα.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι προσφορές αυτή την περίοδο και το Bazaar που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει να κάνει ακριβώς με το γεγονός οτι η εταιρεία θέλει να πουλήσει τα πάντα και να προχωρήσει στις αναγκαστικές απολύσεις και εκκαθάριση.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Λεφτά υπάρχουν - Φίσκα το Mikel.... πρωι πρωι! Δεν έπεφτε καρφίτσα! 2 ευρώ ο καπουτσίνο "πακέτο"



Δεν έπεφτε καρφίτσα στο Mikel της Αγίου Ανδρέου σήμερα το πρωί. Το επισκέφθηκε  συνεργάτιδά μου. Πήρε έναν καφέ καπουτσίνο πακέτο με 2 ευρώ. Και παρατήρησε πως το καταστημα ήταν κατάμεστο! Το αδιαχώρητο! Ε ρε καφεδιές που πίνουμε!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...