Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η ΤΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ..ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !



Φωτιά στους απανταχού φανατικούς θαυμαστές της βάλθηκε να βάλει η Τίσσα Βασιλάκη μέσω της παραπάνω φωτογραφικής λήψης . Συγκεκριμένα παρατηρείται την καλλίγραμμη ηθοποιό να καβαλάει μια μηχανή και ο θεός βοηθός !

Για το τέλος να σας αναφέρουμε πως τα άμεσα μελλοντικά της σχέδια , εστιάζονται στην σκηνοθεσία ενός stand up comedy !

Πηγή : Patra Gossip News .Gr 

Πάτρα: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά σε αποθήκη με Χριστουγεννιάτικα είδη - ΦΩΤΟ



Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε αποθήκη με Χριστουγεννιάτικα είδη και στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε διπλανό σπίτι.

Φωτιά σε σπίτι και μια αποθήκη με με Χριστουγεννιάτικα είδη, ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στα Ροΐτικα.

Στο σημείο βρίσκονται 8 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και άνδρες της τροχαίας.

Έχει κλείσει η οδός Θερμοπυλών που οδηγεί στην Περιμετρική.



Πηγή : pelop.gr

Πάτρα: Bίντεο από την διπλή δολοφονία Φράγκου – Σινούρη τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ.



Πρόκειται για ένα από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που έχει χειρισθεί η ΕΛ.ΑΣ., αντίστοιχο και ίσως πιο τρομακτικό της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Καταγράφει από απόσταση τριών μέτρων την εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανθρώπων που στέκονταν σε πεζοδρόμιο. Εκεί φτάνει η μοτοσικλέτα με τους δύο δράστες με «φάρους» αντίστοιχους της ομάδας ΔΙΑΣ. Το πρώτο θύμα εικονίζεται να τους χαιρετά. Ο συνεπιβάτης βγάζει ένα αυτόματο όπλο και τον πυροβολεί πολλές φορές εν ψυχρώ. Ύστερα ο ίδιος κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα, ρίχνει χαριστική βολή στον σωριασμένο άνθρωπο και κυνηγά τον δεύτερο με προτεταμένο ένα πιστόλι που το κρατά με τα δύο χέρια του. Τη σκηνή καταγράφει μια δεύτερη κάμερα που «κοιτάζει» το αντίθετο σημείο του δρόμου. Ο άτυχος άνθρωπος που ήταν τραυματίας αφού έτρεξε λίγο πίστεψε ότι ξέφυγε και κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο. Ο ένοπλος ωστόσο με φοβερή ψυχραιμία βρέθηκε δίπλα του και τον πυροβόλησε…»
Σε αυτή την επισήμανση προχωρά υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση της διπλής δολοφονίας έξω από μπαρ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα του 32χρονο Κώστα Φράγκου και του 35χρονου Βασίλη Σινούρη στις 17 Απριλίου 2013Η εγκληματική αυτή ενέργεια είναι ανεξιχνίαστη και η ΕΛ.ΑΣ. εξέτασε το ενδεχόμενο οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης να ήσαν οι ίδιοι που σκότωσαν την 1η Νοεμβρίου 2013 τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο και την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε η οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν μόνο ορισμένες «ενδείξεις» για ομοιότητες στις δύο επιθέσεις: Οι μοτοσικλέτες των δραστών φαίνεται ότι ήταν ίδιου τύπου, ενώ εκείνοι που πυροβολούν φαίνεται να είναι χαμηλού αναστήματος και να έχουν σχεδόν την ίδια σωματοδομή. Επιπλέον και στις δύο περιπτώσεις ρίχτηκαν «χαριστικές βολές».
Όμως υπάρχουν, σύμφωνα με τη νεότερη επανεξέταση της ΕΛ.ΑΣ., και σημαντικές διαφορές . Ο «εκτελεστής» της Πάτρας κρατά αυτόματο, δείχνει πιο ψύχραιμος, κρατά το πιστόλι με τα δύο χέρια και οι κινήσεις του είναι διαφορετικές από τις σπασμωδικές ενέργειες του δολοφόνου του Νέου Ηρακλείου.
Τους τελευταίους μήνες βρέθηκαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας 28χρονος και ένας 23χρονος που συμμετείχαν σε σωρεία ληστειών σε Αθήνα, Πάτρα, Ναύπακτο και Ρόδο. Εξετάσθηκε το ενδεχόμενο να είναι οι δράστες των δύο ενεργειών. Ο 28χρονος συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι και ο 23χρονος παραδόθηκε προ μίας εβδομάδας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.
Όταν βρέθηκε τετ α τετ με αστυνομικούς έσπευσε να πει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αιματηρή επίθεση στο Νέο Ηράκλειο ενώ αρνήθηκε και την εμπλοκή του στη δολοφονία της Πάτρας. Όμως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να εξετάζουν τα δύο «τρομακτικά» βίντεο προκειμένου να οδηγηθεί στην εξιχνίαση τους…
Πηγή: tovima.gr

Απίστευτες φωταψίες στην πόλη της Πάτρας . Δείτε τι έκαναν καταστηματάρχες για να στολίσουν τον πεζόδρομο


Και όμως οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στο κομμάτι μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου , έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν την διαφορά …. τα Χριστούγεννα . Με κοινή απόφαση των καταστημάτων της συγκεκριμένης περιοχής , ζήτησαν άδεια από τον Δήμο , με σκοπό να τοποθετήσουν διακοσμητικά φωτιστικά στον πεζόδρομο , παρέχοντας οι ίδιοι ρεύμα στις δημιουργίες τους . Άλλη μια έξυπνη ιδέα που θα δώσει ΦΩΣ στην διάθεση μας .
Δείτε τις φωτογραφίες από την κατασκευή που πραγματοποιήθηκε στις 2/12 .
Για περισσότερες φωτογραφίες : www.contraseolous.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...