Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - 16χρονη με καρκίνο κατάφερε να γίνει διάσημη στο youtube, λίγο πριν πεθάνει!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! 16χρονη με καρκίνο κατάφερε να γίνει διάσημη στο youtube, λίγο πριν πεθάνει!

Μια ιστορία που μας συγκίνησε........
Το βίντεο με την 16χρονη Olivia Wise να τραγουδάει και μάλιστα υπέροχα το τραγούδι της Κaty Perry "Roar" έχει κάνει το γύρο του κόσμου και έχει συγκεντρώσει σχεδόν δυο εκατομμύρια views στο youtube. Ανάμεσα σε αυτούς που το είδαν, ήταν και η ίδια η Perry η οποία συγκινημένη έστειλε μήνυμα στην μικρή Olivia.
H Olivia δυστυχώς πέθανε πριν από λίγες μέρες από καρκίνο στον εγκέφαλο. Έφυγε ήσυχα στο σπίτι της με την οικογένειά της δίπλα της. Τον Σεπτέμβριο κατάφερε να ηχογραφήσει το τραγούδι και να ανεβάσει το βίντεο στο youtube, και πρόλαβε να δει την επιτυχία της.
Για περισσότερα : www.newspistol.com

ΠΑΤΡΑ: Ελεύθερα τα μέλη της οικογένειας από την Οβρυά - στις 6 Δεκεμβρίου η δίκη τους


Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της οικογένειας -τρία αδέλφια και οι δυο γονείς- που την περασμένη Τρίτη επιτέθηκαν και τραυμάτισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, όταν προσπάθησαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι τους στην Οβρυά Πατρών, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης.
Σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου τα πέντε άτομα επρόκειτο να δικαστούν, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 6 Δεκεμβρίου.
Η πενταμελής οικογένειας κατηγορείται κατά περίσταση για τα αδικήματα της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της οπλοκατοχής, της εκβίασης, της κατοχής κροτίδων και πυρομαχικών, της απρόκλητης πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απείθειας σε βάρος αστυνομικών.
Να υπενθυμίσουμε πως κατά την επιχείρηση κατ΄οίκον έρευνας παρουσία εισαγγελέως, αστυνομικοί τραυματίστηκαν καθώς νεαρός τους επιτέθηκε, εμποδίζοντας να μπουν στο σπίτι και τους γρονθοκόπησε καταφέροντας τους χτυπήματα με σιδηρογροθιές...! Αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Πηγή : dete.gr

Απο τη Δυτική Ελλάδα στη Νέα Υόρκη: Ο Ελληνοαμερικανός που είπε «όχι» σε 10 εκατ. δολάρια

Απο τη Δυτική Ελλάδα στη Νέα Υόρκη: Ο Ελληνοαμερικανός που είπε «όχι» σε 10 εκατ. δολάρια  Τι συμβαίνει με το κτήριο του Λούις Γκριτσίπης

Ενα τετραώροφο κτίριο, με τις σκάλες κινδύνου βαμμένες γαλάζιες να περνούν μπροστά από παράθυρα με κίτρινα περβάζια, στέκεται επίμονα στη δυτική άκρη της 42ης Οδού στη Νέα Υόρκη.
Ιδιοκτήτης του, ο 73χρονος Λούις Γκριτσίπης, αμερικανός πολίτης από την Κανδήλα της Αιτωλοακαρνανίας, είχε μια ευκαιρία να πουλήσει το κτίριο το 2000, όταν η εταιρεία ανάπτυξης Καρλάιλ σχεδίαζε να κτίσει ακριβώς δίπλα του έναν πολυτελή ουρανοξύστη.
Σύμφωνα με τον κ. Γκριτσίπη, του πρόσφεραν 10 εκατομμύρια δολάρια για το κτίσμα. Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας, η αρχική προσφορά ήταν περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια.«Θέλαμε να ελέγξουμε το περιβάλλον», δήλωσε ο Ζιλ Ντέμτσικ, πρόεδρος της κτηματομεσιτικής επιχείρησης.
Ο Κώστας Κονδύλης, ο διάσημος αρχιτέκτονας που ανέλαβε το σχέδιο, έκανε έκκληση στον Γκριτσίπη επικαλούμενος την κοινή τους κληρονομιά και την κοινή ηλικία τους αλλά εκείνος αρνήθηκε!Ο Κονδύλης λέει ότι τον καταλαβαίνει. «Δεν του έδωσαν κάποιο κίνητρο», εξηγεί. «Ισως εάν του είχαν προσφέρει ένα ή δύο διαμερίσματα μέσα στο νέο κτίριο». Ο ουρανοξύστης πέρασε σε άλλη εταιρεία, στον όμιλο Μοΐνιαν, και το 2007 εγκαινιάστηκε το Ατελιέ, όπως ονομάστηκε, με 47 ορόφους.
Ο Γκριτσίπης ζει ακόμα ακριβώς δίπλα, σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στο κτίριο που αγόρασε αντί 150.000 δολαρίων το 1980 και από το οποίο τώρα κερδίζει 3.000 δολάρια τον μήνα από ενοίκια.
Ο έλληνας μετανάστης ισχυρίζεται ότι έχει συνεχώς προσφορές, που φθάνουν έως και τα 15 εκατομμύρια δολάρια. «Ακόμα και αν μου δώσουν ένα δισεκατομμύριο δεν το πουλάω», διευκρινίζει.Εξω από το εστιατόριο που ονομάζεται Pizza Corporation της 42ης Οδού κρέμεται μια αμερικανική σημαία. «Είμαι πιο Αμερικανός από τους Αμερικανούς», λέει ο Γκριτσίπης.
Πηγή : thebest.gr

Ο Πατρινός που καθάριζε παπούτσια στην champs Elysee για να τα βγάλει πέρα - Αυτός ήταν ο Ανδρέας Ανδριόπουλος. Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Μάριου, που περιγράφει... όλη τη ζωή του πατέρα του


Εγραψε ο Μάριος Ανδριόπουλος, δευτερότοκος γιος του αειμνήστου Προέδρου του ΟΚΠΕ Ανδρέα Ανδριόπουλου για τον πατέρα του: "Τι να πρωτοθυμηθώ απ΄τον πατέρα μου. Που πολέμησε για την πατρίδα το 1944 κ στον εμφύλιο? Που πρασημοφορήθηκε με τιμές, επαίνους κ βραβεία απο Στρατό, NATO, εκκλησία, Υπουργείο Πολιτισμού κ κράτος? Που πήγε παιδί προσφύγων εκδιωγμένων απ΄την Σμύρνη στην Γαλλία άφραγκος για να σπουδάσει και καθάριζε παπούτσια στην champs Elysee για να τα βγάλει πέρα? Το χημείο κ το φροντιστήριο μαθηματικών που είχε στην Αγ. Ανδρέου? Που μάγεψε την Μελίνα Μερκούρη με την αγάπη του για την Πάτρα κ το θέατρο αν και αντίθετος κομματικά? Τα 40 χρόνια ανιδιοτελής προσφοράς στον πολιτισμό? Τα οράματα που μετουσίωσε σε πράξεις? Που έρχονταν θέατρα κ κάθε φορά αγόραζε εισιτήρια κ έδινε στους φτωχούς? Που βοήθησε να βρει δουλειά και ευεργέτησε τόσο κόσμο? Που από 8 χρονών μας έφερνε στον σπίτι προσωπικότητες όπως Τσαρούχη, Σακελλάριο, Κατράκη, Ζερβό, Βέγγο, Ηλιόπουλο, Παπαγιαννόπουλο, Αρώνη, Βογιατζή, Βαλάκου & πολλούς άλλους? Που κάναμε συναυλίες Νιna Simone, Garfunkel, Sommerville, Pyx Lax, Αρβανιτάκη, Γαλάνη, Αλεξίου κ τόσους άλλους? Που όλοι οι μεγάλοι του θεάτρου κ της μουσικής υποκλίνονταν μπροστά του? Που ποτέ δεν υπολόγισε κόστος, περιουσία, οικογένεια κ τίποτα άλλο μπροστά στην αγάπη του για την τέχνη? Πολλά πολλά έχω να θυμάμαι απο αυτόν. 
Το κυριότερο όμως ήταν κάποια απο τα λόγια του: 

"Μάριε κυνήγα το όνειρό σου, όσο τρελό, όσο αδύνατο και αν είναι. Και αν επιμένεις πολύ, στο τέλος θα το πετύχεις"

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αθηναίος "μεσάζων" έστειλε τους πληρωμένους δολοφόνους στην οδό Σαχτούρη; "Γνωστός" στην Ασφάλεια


Από το βίντεο της δολοφονίας στην οδό Σαχτούρη που ζήτησαν και εξέτασαν οι αστυνομικοί της Αθήνας και μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής διαπιστώθηκε ότι «υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από τις κινήσεις του "εκτελεστή" της οργάνωσης Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις». Κάτι το οποίο είχαμε επισημάνει. Γράψαμε ότι ο δολοφόνος του Νέου Ηρακλείου δεν φαίνεται να ήταν επαγγελματίας σε αντίθεση με αυτόν της Πάτρας. 

Στην ίδια υπόθεση του εγκλήματος στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα έχει εξετασθεί η περίπτωση να είχε ποινικός της Αθήνας ρόλο μεσάζοντα στην αποστολή των «πληρωμένων δολοφόνων». Αυτός έχει διαπιστωθεί διατηρεί επαφές με αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν σε ένοπλες οργανώσεις. Έτσι επιχειρείται να διερευνηθεί αν αυτό το σύστημα «ανάθεσης» της διπλής δολοφονίας στην αχαϊκή πρωτεύουσα τον περασμένο Απρίλιο θα μπορούσε να είχε οποιαδήποτε σχέση και με τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Αυτή είναι η κούκλα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στην Πατρών - Κλάους! Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της


Σπουδάστρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας  η Ιφιγένεια Τσορτανίδου από το Ληξούρι Κεφαλληνίας που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο με το δίκυκλο στην Πατρών Κλάους. Σήμερα το μεσημέρι θα της πουν το τελευταίο αντίο στα Δαμουλιανάτα. Οδηγός του δικύκλου, ο 22χρονος φίλος της όμορφης 19χρονης Ιφιγένειας. 

Συγκινητικό και το μήνυμα της αδελφής της 19χρονης, Ζαχαρένιας:

Καλο σου ταξιδι αγαπη μου...να θυμασαι πως δεν θα ξεχασουμε ποτε... (26/11/2013) ....ελπιζω ουτε εσυ..και να εισαι με τον τροπο σου παντα κοντα μας...!

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...