Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο Γούναρη και Κανακάρη-Ι.Χ συγκρούστηκε με δίκυκλο-Τραυματίστηκε μια γυναίκα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 12 και μισή το μεσημέρι στην διασταύρωση των οδών Κανακάρη και Γούναρη . Συγκεκριμένα Ι.Χ. που κατευθυνόταν επί της οδού Κανακάρη έστριψε προς την οδό Γούναρη στο ανοδικό μέρος και εκεί παρέσυρε ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες . Από το ατύχημα τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά μια γυναίκα η οποία παρελήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.




Πηγή : dete.gr

ΠΑΤΡΑ: Της.... κακομοίρας σε γνωστο καφενείο! Πιάστηκαν στα χέρια για τις ομάδες...


To... έλα να δεις έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό ποδοσφαιρικό καφενείο στην περιοχή της Αγυιάς. ‘Όλα ξεκίνησαν από μια διένεξη για οπαδικούς λόγους, μεταξύ ενός ‘'φίλου'' του Παναθηναϊκού και ενός ‘'φίλου'' του αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού.
Σιγά σιγά τα πνεύματα όμως άρχισαν να οξύνονται καθώς στο χορό της έντονης συζήτησης μπήκαν και οι φίλοι των δύο συνδιαλεγομένων....με τη συζήτηση να ξεφεύγει από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις , ώσπου πέρασε στις ύβρεις.
Για κακό όμως των υπολοίπων πελατών και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι παρέες κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους να μην μπορούν να τους χωρίσουν.
Το ποτήρι με τον καφέ που πέταξε το μέλος της μίας παρέας στον ‘'λεκτικό ανταγωνιστή'' του ήταν η αφορμή για τα όσα ακολούθησαν. Βαρείς χαρακτηρισμοί, χειρονομίες και ολίγες μπουνιές ανάμεσα στους ένθερμους οπαδούς. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν η εξφενδόνηση καρεκλών ανάμεσά τους, ενώ ένα τραπέζι με καφέδες κτλ καρφώθηκε στην τζαμαρία του καταστήματος.
Η ‘'παρεξήγηση'' λύθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου απείλησε τους εμπλεκόμενους στον καβγά, πως έρχεται η αστυνομία και θα τους συλλάβει. Κάτι όμως που μόνο στα λόγια πραγματοποιήθηκε, αφού οι άνδρες της αστυνομίας δεν ενημερώθηκαν ποτέ για το συμβάν, μιας και όλοι ήταν θαμώνες του καταστήματος χρόνια τώρα...
Οξύμωρο είναι τέλος γεγονός, πως οι δύο παρέες που ‘'έπαιξαν ξύλο'' παλιότερα ήσαν και φίλοι....

Πηγή : dete.gr

Flashback : Η τραγουδίστρια και η εμφάνιση που ξετρέλανε τους Πατρινούς


Αναμφίβολα η Χριστίνα Ισαακίδη αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες που έχουν παρελάσει τα τελευταία χρόνια , από τα υπάρχοντα νυχτερινά καταστήματα της πόλης . Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από την τελευταία της εμφάνιση στην πίστα της μικρής Γαλλίδας . 

Πάμε να σας θυμίσουμε τα όσα έγραφε ο τοπικός τύπος για αυτήν ... και πιο συγκεκριμένα η εβδομαδιαία ανεξάρτητη εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας  . 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ : ΕΔΩ


Flashback - Πάτρα : Γιατί η Ελίνα Τζουβέκα απειλεί τον Ηλία Τσίπα;


Σαν σήμερα γυρνώντας το χρόνο πίσω , κατά την περασμένη χειμερινή σεζόν , θα συναντήσουμε τον Ηλία Τσίπα μέσα στα καμαρίνια του νυχτερινού καταστήματος , Αστέρια Live , με την Ελίνα Τζουβέκα να μη διστάζει ακόμη και να τον απειλήσει . Πάμε να σας θυμήσουμε το σχετικό δημοσίευμα της ανεξάρτητης εφημερίδας "Κόσμος" της Πάτρας 

Για περισσότερα κάντε κλικ : ΕΔΩ + ΕΔΩ + ΕΔΩ + ΕΔΩ

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...