Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Νταβλούρου: "Θα ρίξω την κυβέρνηση" !!! (video)

Βόμβα του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιου Νταβλούρου στο Lepanto TV και την εκπομπή "Οι Αντίθετοι" των δημοσιογράφων Παναγιώτη Ρηγόπουλου και Μάνθου Ευαγγελίου λέγοντας πως δε θα διστάσει να ρίξει την κυβέρνηση αν χλωρά και ξερά βρεθούν στην ίδια μοίρα και αν υπάρξει υπέρβαση της κόκκινης γραμμής όπως ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και οι σχεδιαζόμενοι φόροι στα ακίνητα.

Κι όλα αυτά μόλις δύο ημέρες μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο : ΕΔΩ

Πάτρα: Συνελήφθη με πιστόλι άνδρας που είχε προφυλακιστεί για τα κυκλώματα της νύχτας

gxpohsrfoc528277ab17fa0
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς στην Πάτρα, 30χρονος που στην κατοχή του είχε πιστόλι των 9mm. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρες που είχε προφυλακιστεί στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας, έφερε το πιστόλι σε τσαντάκι τύπου «μπανάνα».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας παρακολουθείτο από τους αστυνομικούς .
Πηγή : www.contraseolous.gr

Διαβάστε : Οι λόγοι που απομακρύνεται η περίπτωση της Έφης Ιωαννίδου για το Romeo Πάτρας

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Patra Gossip News .Gr ( ΕΔΩ  , που μιλούσε για επικείμενο φλερτ ανάμεσα στο Romeo Πάτρας και την Έφη Ιωαννίδου . Μπορεί η πρώτη κρούση ήδη να πραγματοποιήθηκε από την διεύθυνση του προαναφερόμενου νυχτερινού καταστήματος , όμως όσο κυλάνε οι μέρες , μειώνονται παράλληλα ακόμη περισσότερο οι βάσιμες πιθανότητες για επιτυχημένη έκβαση των τελικών διαπραγματεύσεων . 

Αν και σε κάποιους μπορεί να προκάλεσε εντύπωση η συγκεκριμένη εξέλιξη των πραγμάτων , καλό θα ήταν όμως να μην βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα , αφού υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι που την αναγκάζουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , να μην κατηφορίσει προς τα παλιά της καλλιτεχνικά λημέρια . Φυσικά ποιος από εμάς μπορεί να ξεχάσει τις ανεπανάληπτες ζημιές που είχαν πραγματοποιηθεί για χάρη της , στη μαγική σεζόν του Αρίων Live , συνεργαζόμενη με την Έρη Ζώρα ! Πάμε να σας θυμίσουμε το τι είχε ακολουθήσει τότε :




Μάλιστα σε αποκλειστικές δηλώσεις της Έφης Ιωαννίδου στο tsipashlias.gr , μας αποκάλυψε πως αν και η ίδια επιθυμεί να βρεθεί εκ νέου μπροστά στο γνώριμο κοινό της Πάτρας , όμως από την άλλη πλευρά υπάρχουν ορισμένα άλλα ζητήματα που έχουν βασική προτεραιότητα . Συγκεκριμένα η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρίσκεσαι προ το πυλών της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής της δουλείας , το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να κλέψει όλες τις εντυπώσεις . 


Αναμφίβολα ένας από τους κυριότερους λόγους που το όνομα της Έφης Ιωαννίδου θεωρείται περιζήτητο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , ήταν και συνεχίζει να παραμένει ο ανελέητος λουλουδοπόλεμος που προκαλείται κάθε φορά που εμφανίζεται LIVE επί πίστας . Θα την χαρακτηρίζαμε ως το σίγουρο χαρτί όλων των καταστηματαρχών που θα την εντάξουν στο ενεργητικό δυναμικό τους .

Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση περί των λεγομένων μας :


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...